Voor jou: onze nieuwe website

apr 23
Monica Swalef

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik heel blij word van fijne samenwerkingen, goed werk en persoonlijk contact. Ik prijs mezelf gelukkig met jou, als plezierige opdrachtgever, deelnemer, docent, samenwerkingspartner, collega of leverancier. Samen werken we aan een hoger niveau.

Van creativiteit en helder communiceren word ik trouwens ook gelukkig. Reden daarom dat we de laatste tijd de communicatie van Swalef hebben aangepast.

Je hebt misschien al gezien dat onze oranje muren zacht groen zijn geworden, hippe hangplanten onze ruimtes opfleuren, en onze huisstijl geleidelijk is opgefrist.

Vandaag wordt de vernieuwde website gelanceerd.

Eentje waar vorm en functionaliteit hand in hand gaan. Als je deelneemt aan een van onze opleidingen tref je je opleidingsmaterialen via een persoonlijke code op de website. En je kunt ook snel klikken naar wat je zoekt: een opleiding, of een adviestraject? Een nieuwsbericht of de Pensioen-Week-In-Beeld? Een referentie of ons eigen team. Alles is makkelijk vindbaar en printbaar…  En ook belangrijk, de website is…privacyproof.

Voor ons bij Swalef een moment om even bij stil te staan en met je te willen delen.

En ook best spannend trouwens. Heel nieuwsgierig daarom hoe je het vindt geworden. Je kunt daarom reageren onder dit bericht :-).

Tot snel!

Disclaimer
Swalef streeft er naar de informatie correct en actueel te verstrekken. Aan de informatie die is verstrekt kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Swalef aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en de informatie in dit nieuwsbericht.