Blog | Toetsingsgesprek bij DNB door Mens&Kennis (module 8 – vaardigheden)- door Sandra Smits

jul 16

Printen?
Download hieronder het pdf bestand.

Download PDF blog

Geschreven door: Sandra Smits

Toetsingsgesprek bij DNB door Mens&Kennis (module 8 – vaardigheden)

We leven al even in de nieuwe realiteit. Inmiddels zijn we bijna gewend aan de, zo lijkt het, blijvende coronatijd. Waarin het toetsingsgesprek voor kandidaten bij DNB via beeldschermen plaatsvindt. Dat maakt dat wij nu kandidaten op dezelfde manier trainen op het toetsingsgesprek bij DNB en daarmee aansluiten op de werkwijze van DNB. Sinds een paar weken begint DNB langzaamaan weer met live gesprekken. Uiteraard is dit afhankelijk van of de kandidaat, maar ook degene die de toetsingsgesprekken bij DNB afnemen, zich daar veilig bij voelen of er plots voor het toetsingsgesprek een verkoudheid (wat ook Corona zou kunnen zijn) opdoemt. Dus zolang er geen vaccin is verwacht ik dat gesprekken afwisselend live en via beeldschermen zullen worden afgenomen. Het beleid van DNB op dit punt is bij mijn weten nog niet volledig uitgekristalliseerd.

Waarschijnlijk is hier, wanneer ik (of één van mijn collega’s) jullie als deelnemers van het mooie Swalef programma (registeropleiding Geschiktheid Pensioenfondsen (Geschiktheidsniveau A) mag begeleiden, veel meer duidelijkheid over.

Ik kan me voorstellen dat we tijdens module 8 van dit programma ook stilstaan bij de tips & tricks van een ‘beeldscherm’ toetsingsgesprek. Uiteraard alleen als het nog actueel is, want hopelijk bestaat het vaccin dan al.

Voor nu kijk ik uit naar een mooie zomer! En verheug me erop om de deelnemers te ontmoeten tijdens module 8!

Het is altijd leuk en inspirerend om met een mooie groep deelnemers aan de slag te gaan  in Woerden.

Fijne zomer!

Kijk voor al onze opleidingen hier. Aanmelden voor de A-opleiding voorjaar 2021 kan ook al, klik hier.

Ben je al verder gevorderd? Dan is niveau B iets voor jou!

Datum: 16 juli 2020

Disclaimer
Swalef streeft er naar de informatie correct en actueel te verstrekken. Aan de informatie die is verstrekt kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Swalef aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en de informatie in dit nieuwsbericht.