Referenties

De kleine groepen en veelheid van interactie, met afwisseling tussen hard werken en plezier, en de diverse leermethodes, zorgden voor een optimale leercurve

De kleine groepen en veelheid van interactie, met afwisseling tussen hard werken en plezier, en de diverse leermethodes, zorgden voor een optimale leercurve

Enkele bestuurders van Stichting Pensioenfonds Grontmij hebben onlangs bij Swalef naar volle tevredenheid een aantal modules van de Post HBO-Registeropleiding Pensioenfondsen Geschiktheidsniveau B als Maatwerkopleiding gevolgd. Dat betekent dat de modules die tijdens de opleiding werden gevolgd, zoals relevante wet- en regelgeving, governance, pensioencommunicatie, uitbesteding en risicomanagement uitvoerig aan bod kwamen en direct werden toegepast op het eigen pensioenfonds.

Na een uitgebreide voorbereiding per module (iedere module kent huiswerk en wordt afgesloten door een toets) gingen de bestuurders met de docent aan de slag met de verschillende onderwerpen. De kleine groepen en veelheid van interactie, met afwisseling tussen hard werken en plezier, en de diverse leermethodes, zorgden voor een optimale leercurve. Het contact met docent was ontspannen, en de praktijkervaring van de docenten zorgde voor een extra dimensie. Al met al sloot de opleiding heel goed aan op de wensen van de deelnemende bestuursleden en op onze specifieke fondssituatie.

Naast het persoonlijk contact was ik positief verrast over de opleidingsduur van deze registeropleiding die daardoor efficiënt en leerzaam was. De bestuurders van Stichting Pensioenfonds Grontmij beoordeelden alle modules met een 9,8. Wij zijn dan ook erg tevreden over deze Maatwerk opleiding van Swalef.

Wim Berndsen, Directeur Stichting Pensioenfonds Grontmij