Pensioencommunicatie

Pensioencommunicatie. Een lastig onderwerp waar we graag bij helpen. Wat dat betreft zijn we wellicht een a-typisch juridisch kantoor. Want hoewel juristen gaan voor volledig en juridisch correct, realiseren we ons dat die factoren vaak niet bijdragen aan het in beweging krijgen van mensen. Bij gedragsbeïnvloeding spelen hele andere elementen. Kleine stapjes bijvoorbeeld en duidelijke keuzes maken in wat je communiceert. Wat wil je deelnemer of gepensioneerde eigenlijk weten? Swalef combineert communicatiekracht met juridische know how. Een optimale mix om met de wetgeving in de hand, optimaal resultaat te behalen in pensioencommunicatiekracht.

Zo helpen we pensioenfondsen bijvoorbeeld met communicatiebeleids- en jaarplannen, een creatieve invulling daarvan, de uitwerking in middelen, maar ook met opstellen van juridische documenten. Een leesbaar pensioenreglement bijvoorbeeld. Ja natuurlijk kan dat. Moet dat!

Ook bij communicatie in deze crisistijd helpen we graag. Lees daarvoor de ‘take aways’ van de Virtuele Meeting die we hier over gaven.

En kijk ook eens bij onze speciale pensioencommunicatiepagina, met al het nieuws over pensioencommunicatie.