Referenties

De grote kennis van het pensioenrecht en de plezierige samenwerking zorgen ervoor dat ik al 5 jaar met Swalef samenwerk

De grote kennis van het pensioenrecht en de plezierige samenwerking zorgen ervoor dat ik al 5 jaar met Swalef samenwerk

Inmiddels is het bijna tijd voor een feestje, aangezien we nu bijna 5 jaar samenwerken. Voor mij zijn er twee redenen om Swalef in te schakelen: de eerste is de grote kennis van het pensioenrecht en de tweede reden de altijd zo plezierige samenwerking.

Wat mij steeds opvalt is hoe goed wij elkaar aanvoelen en – vullen. Wij werken volgens dezelfde normen.Het belang van de cliënt staat daarbij steeds voorop.

Vaak is een combinatie van verschillende rechtsgebieden nodig om een goed ‘team’ samen te stellen voor bepaalde cases. Bijvoorbeeld medezeggenschapsrecht, arbeidsrecht en vennootschapsrecht in combinatie met pensioenrecht. Monica en Diederik zitten heel goed in deze materie. Naar mijn mening beter dan andere adviseurs. Zonder al te veel woorden snappen zij ook ons werk als advocaten.Zo komt er vanuit verschillende rechtsgebieden een betere oplossing voor de cliënt tot stand .

Wat mij (nog) steeds opvalt in de samenwerking is de expertise en de professionaliteit in de advisering. Swalef kan in verschillende sferen adviseren. Vrolijk, maar als het nodig is corporate. We schakelen samen even snel als met goede collega’s binnen één kantoor.

In de toekomst blijf ik dan ook graag met Swalef samenwerken.

Ernst van Win, advocaat De Clercq Advocaten Notariaat