Referenties

Informele werksfeer, met iemand die echt voor je vecht als het ertoe doet

Informele werksfeer, met iemand die echt voor je vecht als het ertoe doet

Vanaf 2017 schakelt Bedrijfstakpensioenfonds Dranken de expertise van Swalef in. De samenwerking op adviesgebied is ontstaan nadat mijn mede-voorzitter van het fonds een opleiding volgde aan de Swalef Academie. Daardoor leerde ik ook de kwaliteit van Swalef kennen.

Toen het moment daar was dat Bedrijfstakpensioenfonds Dranken een onafhankelijk kwalitatief sterke adviseur nodig had,  kwam Swalef op ons pad. De laagdrempelige en directe vorm van communiceren is fijn in een samenwerking. Swalef luistert goed en doet er alles aan om ons van dienst te zijn. En helemaal prettig is het open overleg over de mogelijke marsroutes. Wij worden geadviseerd, maar mochten wij toch anders beslissen, dan kan dat uiteraard.

Dankzij Swalef hebben wij intern een betere dienstverleningsovereenkomst afgesloten met onze uitvoerder met uiteindelijk meer flexibiliteit voor onze deelnemers. Maar er is bijvoorbeeld ook een belangrijke statutenwijziging niet doorgegaan, die anders niet meer teruggedraaid had kunnen worden.

Bij Swalef wordt er altijd snel geschakeld, en wordt er met je meegedacht. Wij zouden Swalef zeker aanbevelen!

Robert Munniks, Bedrijfstakpensioenfonds Dranken