Team Swalef

Iedereen binnen het team van Swalef zet altijd een stapje extra en heeft oog voor detail én overzicht. Ons hele team van pensioenjuristen- en opleiders houden van transparante en informele communicatie en willen altijd op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen. Deze kennis delen wij dan ook graag en hopen zo bij te dragen aan een evenwichtig Nederlands pensioenstelsel. Leer ons team hieronder kennen!

Monica Swalef

Monica Swalef

Managing Partner en oprichter van Swalef. Altijd druk met het samen nog beter doen. Zowel als pensioenjurist op een ingewikkelde casus, als wel als opleider bij onze eigen academie. Meer weten over Monica?

Lees verder >

Diederik Kok

Diederik Kok

Vanaf september 2018 is Diederik partner bij Swalef. Brengt heel wat ervaring mee. Want ga maar na. Hij werkte in de pensioensector al in allerlei rollen voor hij ons in 2013 kwam versterken: van lijnmanager tot pensioenjurist in de gehele pensioendriehoek. Meer weten over Diederik?

Lees verder >

Laura van den tempel

Laura van den Tempel

Punctueler dan Laura kan bijna niet. En ambitieus. Daarom ruilde ze haar horecabestaan op Texel in voor een baan bij Swalef. Al weer vanaf najaar 2013. Meer weten over Laura?

Lees verder >

maritte van munster

Maritte van Munster

Heb je een opleidingsvraag? Bel of mail Maritte. Vanaf 2016 werkzaam bij Swalef en nu actief als opleidingscoördinator. Hoe? Met veel enthousiasme en altijd goedlachs. Maar ook er op toeziend dat alles goed verloopt en tot in de puntjes is verzorgd.  Meer weten over Maritte?

Lees verder >

Thamar Sikkes

Een bekend (en vrolijk) gezicht. In 2016 even afwezig vanwege een druk bestuursjaar. Nadat ze al 3 jaar actief was als juridisch medewerker. Meer weten over Thamar?

Lees verder >

Team Swalef

Nienke Cornelissen

Ondersteunt net als Thamar en Noortje als juridisch medewerker onze juristen. Werkzaam bij Swalef vanaf april 2019.

Lees verder >

Joyce van de Burgt 2

Joyce van de Burgt

Joyce ondersteunt als juridisch medewerker onze juristen. Sinds november 2019 is zij werkzaam bij Swalef. Daarnaast studeert ze sinds 2017 Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. Joyce is enthousiast, nieuwsgierig en gaat grondig te werk.

Lees verder >