Team Swalef

Iedereen binnen het team van Swalef zet altijd een stapje extra en heeft oog voor detail én overzicht. Ons hele team van pensioenjuristen- en opleiders houden van transparante en informele communicatie en willen altijd op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen. Deze kennis delen wij dan ook graag en hopen zo bij te dragen aan een evenwichtig Nederlands pensioenstelsel. Leer ons team hieronder kennen!

Monica Swalef

Monica Swalef

Oprichter van Swalef. Altijd druk met het samen nog beter doen. Zowel als pensioenjurist op een ingewikkelde casus, als wel als opleider bij onze eigen academie. Meer weten over Monica?

Lees verder >

Diederik Kok

Diederik Kok

Brengt heel wat ervaring mee. Want ga maar na. Hij werkte in de pensioensector al in allerlei rollen voor hij ons in 2013 kwam versterken: van lijnmanager tot pensioenjurist in de gehele pensioendriehoek. Meer weten over Diederik?

Lees verder >

Martine Schouten

Martine Schouten

Martine is sinds februari 2015 in dienst bij Swalef als HR adviseur. Bij Martine kunnen de collega’s terecht met allerlei vragen. Ze is een spin in het web voor ons kantoor. Meer weten over Martine?

Lees verder >

Laura van den tempel

Laura van den Tempel

Punctueler dan Laura kan bijna niet. En ambitieus. Daarom ruilde ze haar horecabestaan op Texel in voor een baan bij Swalef. Al weer meer dan 4 jaar geleden. Meer weten over Laura?

Lees verder >

maritte van munster

Maritte van Munster

Heb je een opleidingsvraag? Bel of mail Maritte. Vanaf 2016 werkzaam bij Swalef en nu actief als opleidingscoördinator. Hoe? Met veel enthousiasme en altijd goedlachs. Maar ook er op toeziend dat alles goed verloopt en tot in de puntjes is verzorgd.  Meer weten over Maritte?

Lees verder >

Bonita van Berkel

Bonita van Berkel

Bonita is sinds januari 2018 werkzaam bij Swalef. Als opleidingsmedewerkster houdt zij zich vooral bezig met het ondersteunen van onze opleidingscoördinator bij het voorbereiden en organiseren van onze opleidingen.

Lees verder >

Thamar Sikkes

Thamar Sikkes

Een bekend (en vrolijk) gezicht. In 2016 even afwezig vanwege een druk bestuursjaar. Nadat ze al 3 jaar actief was als juridisch medewerker. Meer weten over Thamar?

Lees verder >

Noortje van Bergeijk

Noortje van Bergeijk

Noortje is sinds november 2017 werkzaam bij Swalef als juridisch medewerker. Noortje houdt zich bezig met het ondersteunen van de juristen en het opstellen van nieuwsberichten.

Lees verder >