Routebeschrijving

Navigatieadres: Polanerbaan 13 E – 3447 GN Woerden

Bekijk de route op ons YouTube kanaal.

Bezoekersinformatie

Wat leuk dat je naar ons toekomt!

Graag verstrekken we wat informatie, zodat je ons makkelijk kunt vinden.

Ons bedrijf is sinds 2000 gevestigd in Woerden, hoofdstad van het Groene Hart. Het kloppend hart, waar stad en land elkaar ontmoeten. Waar koeien grazen en kazen worden gemaakt. Tweeduizend jaar geleden waren de Romeinen hier heer en meester.

Je vindt ons aan de Polanerbaan 13e. In een hofje waar verschillende bedrijven gevestigd zijn op het industriële bedrijventerrein.

Wanneer je met de auto naar ons toekomt, tref je bij aankomst een slagboom, die ons terrein afsluit. Deze slagboom opent automatisch als je er met de auto voor staat. Bij vertrek ontvang je van ons een speciaal muntje die ervoor zorgt dat de slagboom automatisch opent. Als je het hofje met bedrijven binnenrijdt, zie je ons kantoor helemaal achteraan aan de linkerkant. Bij ons kantoor hebben wij 3 parkeerplaatsen tot onze beschikking. Deze zullen wij voor je reserveren door middel van een oranje pion. Mochten deze parkeerplekken al bezet zijn, dan kun je parkeren op de parkeerplekken vooraan op het terrein (zo dicht mogelijk bij de weg).
Mochten die ook bezet zijn, loop je dan even bij ons binnen? Dan kijken we met je mee naar een alternatief.

Voor elektrische auto’s bevinden de dichtstbijzijnde openbare laadpalen zich op de Korenmolenlaan, ter hoogte van Sportcity.

Kom je met het openbaar vervoer? Dan zie je ons na een korte wandeling van ca. 10 minuten.*

We verwelkomen je graag op de Polanerbaan 13e.
Mocht er iets zijn, bel dan gerust even.

Goede reis!

* Wanneer je op station Woerden aankomt, ga je naar de zuidzijde van het station. Bij de uitgang loop je naar rechts. Je loopt langs de fietsenrekken de brug op en daar steek je over bij de busbaan naar links. Je volgt het voetgangerspad met links en rechts bedrijven (kantoren). Als je doorloopt is de vierde inrit links de Polanerbaan.

Benieuwd naar het team van Swalef. Kijk dan hier

Meer te weten komen over team Swalef? Klik dan hier