Werken bij Swalef

Werken bij Swalef betekent werken in een dynamisch en ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. En jij kan daar aan meewerken. Elke functie bij Swalef biedt een zelfstandige, uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. Heb je interesse? Laat het ons dan weten! Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wie zijn wij?

Swalef Pensioenjuristen en Academie is een gespecialiseerd pensioen juridisch adviesbureau met daarnaast een eigen opleidingsinstituut.

Swalef werkt voor (middel) grote ondernemingen, ondernemingsraden, pensioenuitvoerders (OPF-en, BPF-en, beroepspensioenfondsen, APF-en, verzekeraars, PPI’s). Kortom, we werken voor de gehele zogenaamde pensioendriehoek.

Vanuit de Academie worden door SPEN/CPION gecertificeerde Registeropleidingen Geschiktheid Pensioenfondsen niveau A en B georganiseerd en worden Masterclasses en Leergangen op niveau B+ en E verzorgd door verschillende onafhankelijke topdocenten.

Vanuit de Academie wordt nauw samengewerkt met de adviespraktijk van Swalef, waarin een bevlogen team van pensioenjuristen adviseert over pensioen juridische kwesties, van governance vraagstukken tot transitietrajecten, van Wft-trajecten tot verplichtstellingsvraagstukken.

Onze missie

Swalef staat voor kwaliteit. Kwaliteit van leven, zowel nu als in de toekomst. Een goed pensioen hoort daarbij. Een pensioen dat goed is voor alle betrokken partijen en uiteraard juridisch goed in elkaar steekt. Daar willen wij van Swalef aan bijdragen. Met hart en ziel zetten we ons daar voor in. Om dit te kunnen doen, blijven wij actief op de hoogte van alles wat er in de sector gebeurt. Graag delen we die kennis omdat wij er van overtuigd zijn dat we dan beter en duurzamer kunnen samenwerken.

Wil je weten hoe werken bij Swalef is?

  • Nienke Cornelissen schreef iets over het werken als juridisch medewerker bij Swalef. Lees het hier.
  • Joyce van de Burgt schreef iets over het werken als juridisch medewerker bij Swalef. Lees het hier.
  • Kasandra Secreve schreef iets over het werken als juridisch medewerker bij Swalef. Lees het hier.
  • Noortje van Bergeijk schreef iets over het werken als juridisch medewerker bij Swalef. Lees het hier.
  • Thamar Sikkes schreef iets over het werken als juridisch medewerker bij Swalef. Bekijk het hier.
  • Bonita van Berkel schreef iets over het werken als opleidingsmedewerker bij Swalef. Bekijk het hier.
werken bij swalef