Over Swalef

Bevlogen pensioenjuristen en pensioenopleiders met oog voor detail

Swalef is een gespecialiseerd boutique pensioenadviesbureau met daarnaast een eigen opleidingsinstituut voor de gehele pensioendriehoek.

Een bevlogen team van pensioenjuristen adviseert over pensioenjuridische kwesties. Vanuit de Academie worden gecertificeerde pensioenopleidingen verzorgd door verschillende onafhankelijke docenten die opereren in de top van hun vakgebied.

Ben jij op zoek naar hoogwaardig pensioenadvies en/of pensioenopleidingen? Naar ervaren pensioenjuristen met oog voor detail, een praktische inslag en een verfrissende kijk op pensioen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten? Mail monica@swalef.nl voor vragen aan onze pensioenjuristen of maritte@swalef.nl voor opleidingsvragen. Bellen kan natuurlijk ook (0348-407125).

Werk jij bij

Een grote of middelgrote onderneming, ondernemingsraad, bedrijfstak-, ondernemings-, beroeps-, of algemeen pensioenfonds, verzekeraar, premiepensioeninstelling, pensioenuitvoeringsorganisatie, of in een adviespraktijk?

Werk je als HR-manager, financieel manager, pensioenfondsbestuurder, lid van een verantwoordingsorgaan of belanghebbendenorgaan, lid van een raad van toezicht, pensioenprofessional, adviseur, advocaat, accountant of actuaris?

En heb je te maken met pensioen? Kijk dan verder of onze pensioenopleidingen of onze pensioenjuristen jou kunnen helpen.

Over Swalef kantoor woerden

Het Netwerk

Samen werken aan een hoger niveau. Dat is al jaren onze slogan. Eigenlijk een samenvatting van onze missie. Want dat is waar wij voor staan. Samen! En er met elkaar voor zorgen dat we op een hoog niveau (kunnen) opereren. Samen betekent voor ons met onze opdrachtgevers. Met onze studenten. Met onze collega’s in ons vaste team in Woerden.  En omdat we opereren in een snel veranderende, complexe wereld uiteraard ook met heel veel kennis en kunde van mensen met wie we graag samenwerken. Ons netwerk. Mensen die ons helpen zelf ook op dat hoge niveau te opereren. Met wie we sparren, oplossingen bedenken, opleidingen ontwikkelen en geven.

Missie

Swalef staat voor kwaliteit. Kwaliteit van leven, zowel nu als in de toekomst. Een goed pensioen hoort daarbij. Een pensioen dat goed is voor alle betrokken partijen en uiteraard juridisch goed in elkaar steekt. Daar willen wij van Swalef aan bijdragen. Met hart en ziel zetten we ons daar voor in. Om dit te kunnen doen, blijven wij actief op de hoogte van alles wat er in de sector gebeurt. Graag delen we die kennis omdat wij er van overtuigd zijn dat we dan beter en duurzamer kunnen samenwerken.

Visie

Swalef wil de pensioenmarkt naar een hoger niveau brengen. Zorgen dat mensen goede pensioenen krijgen. Vanuit de visie dat collectief pensioen maatschappelijk noodzakelijk is. Tevreden klanten en medewerkers die zich kunnen ontwikkelen. Maar vooral ook plezier hebben met elkaar. Plezier met collega’s en klanten en top kwaliteit leveren. Op een eerlijke, persoonlijke en transparante wijze.

Permanent deskundig

Swalef heeft sinds 2006 de Wft vergunning en is sinds 1 januari 2013 gecertificeerd door SPEN/CPION voor onze Registeropleidingen Geschiktheid Pensioenfondsen niveau A en B.

Wat vinden onze klanten?

We zijn blij met zoveel tevreden klanten en deelnemers. Daar doen we het voor! Klik hier om een aantal reacties op onze opleidingen en adviezen te lezen.

Drijfveer Swalef

Wij brengen de pensioenmarkt naar een hoger niveau met onze dienstverlening. Met loyale klanten, partners en medewerkers topkwaliteit leveren terwijl we groeien en plezier maken met elkaar.

Betekenis logo Swalef

Het logo verbeeldt wie we zijn. Zakelijk maar vooral ook menselijk. Vriendelijk, maar als het nodig is streng. Professioneel en betrouwbaar.
Je ziet dat terug in de combinatie van ronde en scherpe hoeken. Maar natuurlijk ook in de kleurstelling. Blauw staat voor zakelijk. Maar onze kleur blauw ook voor fris, helder en transparant. Paars is natuurlijk een beetje mystiek, maar ook chique. Die combinatie spreekt ons aan. Als laatste het lettertype. Onze naam staat in kleine, vriendelijke (schreefloze) letters. Uniek in de juridische sector. Dat willen we ook zijn. Maar strak als het nodig is. Precies zoals je ons kent.

Pensioenopleidingen en pensioenadvies

Werkwijze Swalef

Klik hier om de werkwijze van Swalef te vinden.