Altijd leuk, de koude wintermaanden

dec 21
Laura van den Tempel

Altijd leuk, de koude wintermaanden

December, tijd voor terug- en vooruitblikken. En ook de maand waarin het echt winter wordt. Kaarsjes kunnen weer aan. Zowel thuis als bij Swalef. Al is het voor sommigen nog even wennen die kou. Zelf vind ik het heerlijk, lekker frisse lucht, donker, kaarsjes aan bij Swalef en thuis, en daar zit ik ook graag lekker voor de openhaard.

Traditie getrouw hebben we bij Swalef de kerstboom opgetuigd. Wel zo gezellig als onze opdrachtgevers, deelnemers, leveranciers, docenten en samenwerkingspartners binnenlopen.

Binnenkort alweer het begin van een nieuw jaar. Maar eerst nog even terugblikken. Het was voor mij een succesvol jaar. Met mooie dingen. Op mijzelf gaan wonen bijvoorbeeld. Wel even wennen in het begin, maar ook heel rustig. Fijn vind ik dat. Lekker tijd voor mezelf, wat meer ruimte. Maar niet alleen privé een goed jaar. Ook bij Swalef zetten we grote stappen vooruit. Zo werd Diederik afgelopen jaar partner, net als Edwin. Zelf word ik in m’n officewerkzaamheden, CRM activiteiten en administratie ondersteund door Denise. Superblij mee natuurlijk. Daardoor heb ik net iets meer tijd voor het inplannen van alle afspraken maar ook voor nieuwe taken. Zo pak ik nu ook samen met Martine een aantal HR zaken op. Kortom, een goed jaar. En natuurlijk zijn we van plan om nog meer stappen vooruit en extra te zetten. Bij Swalef zijn we er klaar voor. En ik ook. Ik hoop dat jij ook terug kan kijken op een mooi jaar.

Ondertussen bereid ik mij voor op 2019!

Voor iedereen: alvast hele fijne feestdagen en een mooi 2019 toegewenst.

Disclaimer
Swalef streeft er naar de informatie correct en actueel te verstrekken. Aan de informatie die is verstrekt kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Swalef aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en de informatie in dit nieuwsbericht.