Werkwijze pensioenadvies

Hoe werkt Swalef met je samen? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Plan van aanpak

Bij alle trajecten starten we met een duidelijke planning die leidend is voor een bepaald traject. Zo weten onze klanten waar ze aan toe zijn, en wanneer ze onze input kunnen verwachten.

Duidelijke afspraken

Samen maken we graag duidelijke afspraken met je, zodat helder is wat we kunnen bieden en wat je kunt verwachten. We streven er steeds naar je in staat te stellen bij afronding van de opdracht de pensioenvraagstukken zelfstandig aan te kunnen pakken.

Expertise

We bedienen je vanuit onze expertise en onafhankelijke visie op pensioenvraagstukken. Hier doen wij geen concessies aan. We vertalen de vaak ingewikkelde wet- en regelgeving naar praktisch toepasbare oplossingen.

Juridisch correct en praktisch

Onze adviezen zijn duidelijk, praktisch en oplossingsgericht ten aanzien van de pensioenjuridische, scale, verzekeringstechnische en communicatieve aspecten van pensioenregelingen. Snelheid, efficiëncy, zorgvuldigheid en plezier in ons werk staan bij ons voorop.

Opdrachtbevestiging als raamwerk

Onze opdrachtbevestigingen kunnen gezien worden als raamwerkovereenkomst. Mocht je in de toekomst nog een vraag hebben, kunnen wij de opdracht daaronder scharen. Mocht je de opdracht direct willen sluiten, is dit natuurlijk ook mogelijk.