De dag van... Laura | Office manager

mrt 22
Laura van den Tempel

Laura van den Tempel | Office manager | Klik hier voor de Swalef teampagina van Laura

Waar ben je op een werkdag zowel mee bezig?

Als Officemanager heb ik erg gevarieerd werk :-). Zo heb ik veel contact met leveranciers. Houd ik de voorraden op orde, maar plan ik ook heel veel afspraken in, en zorg ik voor het maken en verzenden van facturen en daarmee heb ik ook veel contact met onze opdrachtgevers. Ik heb kortom een heel afwisselende dag, heerlijk.

Wat heb je allemaal geleerd in je tijd bij Swalef?

Toen ik begon bij Swalef was ik pas 20 jaar zonder heel veel werkervaring. Ik had natuurlijk wel de nodige stages gelopen en wat bijbaantjes gehad. In de (bijna) 5 jaar die ik hier inmiddels alweer werk, heb ik met name geleerd om samen te werken met collega’s met verschillende vaardigheden, goed te plannen maar ook heb ik het een en ander aan pensioenkennis opgebouwd. Daar was ik nog helemaal niet mee bezig.

Wat vind jij typerend voor de kantoortuin van Swalef?

De kantoortuin bij Swalef staat voor veel gezelligheid, maar natuurlijk ook hard werken met elkaar. Wat mij betreft de perfecte combi.

Disclaimer
Swalef streeft er naar de informatie correct en actueel te verstrekken. Aan de informatie die is verstrekt kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Swalef aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en de informatie in dit nieuwsbericht.