De dag van… Tahirah

jun 11

Sinds wanneer ben je werkzaam bij Swalef?

16 maart 2020 was mijn eerste werkdag bij Swalef, precies  op dag 1 van de ‘intelligente lockdown’. Op kantoor kon ik nog net mijn laptop halen en heb ik een korte uitleg gehad van de systemen waar Swalef mee werkt. En vanaf dat moment werkte ik net als mijn collega’s thuis. Een start die ik nooit meer zal vergeten! Dankzij de dagelijkse videoconferencing calls en de goede begeleiding van Maritte en mijn andere collega’s ben ik ingewerkt en voel ik mij echt onderdeel van het team. Door de versoepeling van de maatregelen en ons ingerichte Coronaproof kantoor werk ik sinds deze week weer volledig op kantoor. Dit voelde even als een tweede officiële ‘eerste’ dag. Een #nieuwerealiteit.

Maar wel echt fijn om met mijn collega’s, die ik eerst dus alleen online zag, haha, nu live te zien en samen te werken!

Waar ben je op een gemiddelde werkdag zoal mee bezig?

Inmiddels ben ik helemaal ingewerkt in de academie! We beginnen met het team met een dagstart, waar we bespreken wat er aan werkzaamheden die dag moeten gebeuren en wat er nog op je planning staat. Ik ondersteun Maritte bij alle organisatorische werkzaamheden van de Academie, het voorbereiden van (virtuele) opleidingen en events. Daarbij kan je denken aan, het inrichten van de online leeromgeving van de deelnemers, het verwerken van de evaluaties van de deelnemers in een rapportage, het klaarzetten (dat kan nu weer) van de lesruimte. Maar ook werk ik bijvoorbeeld de opleidingskalender op de website bij en houd ik het CRM bij. Heel divers dus!

Wat heb je geleerd in je tijd bij Swalef?

Ondanks mijn korte tijd hier heb ik al veel geleerd. Schakelen is het eerste dat in mij opkomt. Van opleidingen op locatie of in house opleidingen naar virtuele opleidingen en meetings. Het is mooi om te zien hoe Swalef toch doorgaat in deze crisistijd en verder kijkt dan deze periode zodat we voorbereid zijn als we aan de slag kunnen in de ‘nieuwe realiteit’.

Disclaimer
Swalef streeft er naar de informatie correct en actueel te verstrekken. Aan de informatie die is verstrekt kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Swalef aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en de informatie in dit nieuwsbericht.