De dag van… Noortje

aug 23
Noortje van Bergeijk

Waar ben je op een werkdag zowel mee bezig?
Met een heleboel verschillende dingen! Ik begin mijn dag met het checken van mijn mail en nuttigen van een cappuccino, dat is een geweldige combinatie haha. Ik werk meestal twee dagen per week en ben dan druk met bijvoorbeeld het voorbereiden van opleidingen. Daarbij  moet je denken aan het maken van presentaties maar ook het ontwikkelen van handige infographics. Daarnaast ben ik altijd inzetbaar om een van onze juristen bij te staan bij een adviesvraag. Ook stel ik nieuwsberichten op en stel ik wekelijks de social media kalender op. Een heleboel verschillende dingen dus, maar dat maakt het werk ook leuk!

 

Wat heb je allemaal geleerd in je tijd bij Swalef?
Ik werk nu sinds 1 november 2017 bij Swalef en heb het enorm naar mijn zin. Ik heb het afgelopen jaar geleerd dat communicatie erg belangrijk is. En dan niet alleen op pensioengebied, maar ook zeker met je collega’s. En natuurlijk vooruitplannen en tijd vrij maken in mijn agenda. Omdat ik (maar) twee dagen in de week werk is het van belang dat ik bijvoorbeeld reviewtijd en een overleg op een handig tijdstip inplan. Gelukkig zijn mijn collega’s Thamar en Nienke er ook een aantal dagen per week. Zo kunnen we onze werkzaamheden goed verdelen. O ja, en niet onbelangrijk ik heb in mijn tijd bij Swalef natuurlijk ook enorm veel geleerd op pensioengebied. Ik studeer nu de master privaatrecht en arbeidsrecht aan de VU in Amsterdam. En tot nu toe ben ik tijdens mijn studie nog niet erg veel pensioenrecht tegengekomen. Erg interessant om hier juist wél meer van te weten.

  

Wat vind jij typerend voor de kantoortuin van Swalef?
Je kunt altijd alles vragen en bij iedereen binnen lopen. De open sfeer op kantoor vind ik heel fijn. Dat je gezellig een praatje met iedereen kan maken, is denk ik heel goed voor de kwaliteit van het werk dat we leverenJ

Disclaimer
Swalef streeft er naar de informatie correct en actueel te verstrekken. Aan de informatie die is verstrekt kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Swalef aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en de informatie in dit nieuwsbericht.