De dag van… Nienke. juridisch medewerker

nov 22

Waar ben je op een werkdag zowel mee bezig?

Van alles en nog wat! De afgelopen tijd heb ik bijvoorbeeld mogen helpen met een stappenplan en een plan van aanpak voor een adviestraject, maar ik ben daarnaast ook verantwoordelijk voor onze wekelijkse nieuwsdienst ‘Pensioenweek in beeld’, het filen, het voorbereiden van verschillende opleidingen, de vakbladen en nog meer klussen die voorbij komen. Mijn werkdagen zijn daarom erg afwisselend en vaak ook vol, wat het echt een leuke uitdaging maakt.

Wat heb je allemaal geleerd in je tijd bij Swalef?

Plannen, plannen & plannen. Dat is echt de basis van je werkdag, maar dat kan je natuurlijk ook buiten werk toepassen.

Verder leer ik hier veel over het recht in praktijk en natuurlijk over het pensioenrecht zelf! Mijn pensioenkennis was erg karig, maar inmiddels kan ik door het voorbereiden van Pensioenweek in beeld, maar ook door het voorbereiden van opleidingen toch wel enigszins wat vertellen over het pensioen.

Tevens leer ik bij Swalef ook veel over samenwerken en alle vaardigheden die daaraan verbonden zijn. We werken namelijk als een team en ik kan altijd veel van iedereen in de kantoortuin leren.

Gebeuren er wel eens gekke/grappige dingen? Kun je iets hiervan opnoemen?

De laatste paar zomerse werkdagen kwam het nog wel eens voor dat er zich een wesp in de kantoortuin bevond. Normaal gesproken kunnen we elkaar altijd alles vragen, maar om een wesp weg te halen.. Dat is wel een iets ander verhaal!

Disclaimer
Swalef streeft er naar de informatie correct en actueel te verstrekken. Aan de informatie die is verstrekt kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Swalef aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en de informatie in dit nieuwsbericht.