De dag van... Kasandra

feb 02

Datum: 2 februari 2021

Waar ben je op een werkdag zowel mee bezig?

Van alles! De dag begin ik met het doornemen van mijn mail en het maken van een planning. Vaak komen er nog taken bij, waardoor ik soms snel om moet schakelen.

Ik help onder andere met het voorbereiden van opleidingen en met de berichten die verschijnen op social media. Daarnaast maak ik samen met Joyce en Monica de wekelijkse Pensioenweek in Beeld en maak ik nieuwsberichten over verschillende pensioenonderwerpen die op onze website verschijnen. We houden elke week een mini-vto (vaktechnisch overleg), waar we ook actuele onderwerpen bespreken en ik ben verantwoordelijk voor het voorbereiden daarvan en voor het doornemen van de vakbladen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het erg afwisselend en uitdagend!

Hoe ervaar je je werk in coronatijd?

Het was echt wel even wennen… Gelukkig zien we elkaar “in de schermen” en zijn we echt een (flexibel) team! Ik heb in korte tijd heel veel geleerd en ik merk dat ook thuis de dag zo voorbij is!

Wat heb je allemaal geleerd in je tijd bij Swalef?

Plannen, nauwkeurigheid en communicatie! Ik heb een boost van deze vaardigheden gekregen in de tijd dat ik werk bij Swalef. Bovendien heb ik in korte tijd heel veel kennis vergaard over het pensioenrecht, want daar wist ik nog niks van af… Elke dag leer ik eigenlijk wel iets nieuws!

Gebeuren er wel eens gekke/grappige dingen? Kun je iets hiervan opnoemen?

Dit is toch wel een beetje een gênant verhaal… Ik moest voor het eerst het kantoor openen in de ochtend en dat vond ik nogal spannend. Toen ik binnen was, moest ik natuurlijk als eerste het alarm uitschakelen. Wat denk je… het alarm af laten gaan! Dat geluid vergeet ik nooit meer haha!

 

Disclaimer
Swalef streeft er naar de informatie correct en actueel te verstrekken. Aan de informatie die is verstrekt kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Swalef aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en de informatie in dit nieuwsbericht.