Wet versterking bestuur pensioenfondsen

“Indrukwekkend compleet en overzichtelijk boek” -Steven van Weyenberg, Tweede Kamerlid D66

“Mooi overzichtelijk leeswerk van Monica Swalef. Omdat we pensioen in Nederland graag eenvoudig houden.” – Folkert Pama, directievoorzitter BeFrank

Boek Wet versterking bestuur pensioenfondsen (WVBP)

Wetteksten en parlementaire behandeling, thematisch weergegeven.

Wij hebben een boek thematisch gerangschikt gemaakt, over de Wet versterking bestuur pensioenfondsen, de besluiten, de Code en de daarbij horende parlementaire behandeling. Dit boek maakt het voor het bestuur, het intern toezicht en de medezeggenschap gemakkelijker om alles precies te weten.

Op 18 mei 2015 is het 1e exemplaar van het boek Wet Versterking Bestuur Pensioenfondsen uitgereikt aan Steven van Weyenberg, Tweede kamerlid D66. Klik hier voor een sfeerimpressie van de boekpresentatie.

Het voornaamste doel van dit boek is om iedere belangstellende in staat te stellen achtergrond informatie te vinden over een bepaald onderwerp. Dit is gebeurd door het boek per thema of onderwerp in te delen met informatie over de parlementaire behandeling van dat onderwerp en werkt naar onze mening in de praktijk het beste.

Als pensioenfondsbestuur gezond (blijven) besturen?

Neem ook eens een kijkje op onze Informatie website Governance. Lees hier de recensie van ons boek in Pensioen Bestuur & Management. Benieuwd wat anderen ervan vinden? Hier lees je een aantal aanbevelingen.

De kosten van het boek zijn € 49,50 (excl. BTW en verzendkosten).

Wet boek

Nieuwsgierig naar ons boek?

Bekijk het inkijkexemplaar, bestel direct en/of bel naar 0348 – 407 125 voor meer informatie.

Referenties

Een prima handboek

Een prima handboek

‘Geen leesboek, maar wel een goed naslagwerk. Het biedt in een oogopslag de informatie waar je naar op zoek bent. En het voorkomt daarmee onnodig en langdurig zoekwerk. Een prima handboek!’

Peter Borgdorff, Directeur Pensioenfonds Zorg en Welzijn

Ik zal hem koesteren

Ik zal hem koesteren

‘Wat een pil, mijn nachtkastje kraakt ervan. Maar geweldig deze bijbel. Ik zal hem koesteren.’

Pierre Akkermans, advocaat pensioenrecht